Dakisolatie aan de boven- en binnenzijde

Van Oosten Isolatie heeft vakkundige medewerkers die middels twee methodes dakisolatie bij woningbouw toepassen: dakisolatie aan de bovenzijde en dakisolatie aan de binnenzijde (bij schuine daken). Isolatie van platte – en schuine daken moet vakkundig gebeuren. Bij gebrek aan deskundigheid ontstaan er grote risico’s, zoals schade aan hout- en/of plaatdelen.

  • Dakisolatie aan de bovenzijde: na het verwijderen van de dakpannen en het uitvoeren van enkele bouwkundige voorzieningen, wordt op de bovenkant van het dakbeschot isolatie gespoten. Na het aanbrengen van de isolatie worden de dakpannen weer teruggeplaatst.
  • Dakisolatie aan de binnenzijde: deze goedkopere methode is alleen toepasbaar bij schuine daken. Tegen de binnenzijde van het dakbeschot wordt dan een polyurethaan isolatielaag gespoten. Bij rieten dakbedekking wordt er tegen een net, dat aan de binnenzijde wordt aangebracht, gespoten.

Voordelen:

  • PUR is waterdicht, dus vochtdoorslag van buitenaf is onmogelijk.
  • Flinke energiebesparing en hierdoor milieuvriendelijk.
  • Het klimaat in uw woning wordt behaaglijk en hierdoor neemt uw wooncomfort toe.
  • Investeer in uw wooncomfort en beperk de energienota. Ter indicatie: het gasverbruik voor centrale verwarming bij woningen is per jaar gemiddeld 1575 m³. Met dakisolatie middels PUR-techniek bespaart u gemiddeld 600 m³ aardgas per jaar bij een verwarmde zolder.

Dakisolatie: de investering meer dan waard! Van Oosten Isolatie komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. 06-55130460 of maak gebruik van het contactformulier.